Loppukiri käyntiin!

100-vuotisjuhlien viimeinen kausi on jo hyvässä vauhdissa. Palveltujen määrässä olemme hieman jäljessä viimevuotiseen tilanteeseen nähden. Maratonin maali häämöttää jo. Vielä on seitsemän kuukautta aikaa toteuttaa haastekampanjoita maaliin.

-Europa Forumin Centennial -tapaamisessa Barbara Grewe ilmoitti, että viimeinen raportti, jonka joudumme antamaan, koskee klubin merkittävintä saavutusta, jonka klubi on toteuttanut. Tähän laskentaan mukaan palvellut henkilöt, palvelun vaikutus, saavutettu organisaation kasvu ja näkyvyys yhteisössä. Tätä merkittävintä saavutusta kannattaa jo klubeissa alkaa pohtia ja kerätä siihen liittyviä tietoja, muistuttaa 100 v toimikunnan puheenjohtaja Heimo Potinkara.

Vajaan kahden ja puolen toimintakauden aikana on reilusti yli 2 20000 ihmistä on palveltu, tämä siis 7/2014 - 1/11/2017 välisenä aikana.

Uusiä jäseniä tuolla aikavälillä on saatu mukaan lähes 3500 ja uusia klubeja on perustettu 17. Uusia klubeja perustettiin eniten F-piirissä, 3 kpl, uusia jäseniä sen sijaan liittyi eniten  E-, C-, N- ja O-piireissä. Hienoa työtä kaikilta!

Perintöprojekteja, joissa myös paitsi palveltiin ihmisiä, myös tehtiin toimintaa tutuksi, on tasolla 1 suoritettu 314, tasoa 2 129 ja tasoa 3 39.

Piireistä perintöprojekteissa ovat kunnostautuneet 1-tason kohteissa tuplamäärän seuraaviin piireihin perintöprojekteja tuottanut N-piiri 66 kpl, 2-tason perintöprojekteja aikaansaantiin selvästi eniten D-piirissä, 23 kpl ja 3-tason kohteita tuotti ylivoimaisesti eniten K-piiri, 11 kpl.

Satavuotisjuhlan palveluhaasteen uusin, viides kampanja on diabetes. Diabetekseen liittyvistä hankkeista ja tempauksista tulee myös muistaa raportoida MyLCI:n kautta.

TL

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin