Lappset Group Oy ja lionit yhteistyöhön

Tämänkin kiipeilytelineen seinää voisi koristaa komea leijonankuva ja laatta, joka kertoo paikkakunnan lionsien lahjoittaneen sen.Kuva Lappset Group Oy

100-vuotisjuhlasta halutaan jättää pysyviä jälkiä.

Lionsit ovat yhdessä Lappset Group Oy:n kanssa kehittämässä näkyvää tapaa auttaa ja saada samalla hieno perintöprojektihanke klubille.

Klubit ympäri Suomen voivat hankkia omalla toiminta-alueellaan lasten leikkipuistoon, koulun pihalle tai muuhun sopivaan paikkaan kotimaisia laadukkaita leikkipuistovälineitä.

Lappset on parhaillaan suunnittelemassa meille aivan omannäköistä leijonatuotteiden sarjaa. Tuoteperhe tulee pitämään sisällään niin yksittäisiä leikkivälineitä, joilla on helppo täydentää jo olemassa olevien puistojen varustelua, että isompia kokonaisuuksia kokonaisen leikkialueen perustamiseksi. Leikkipaikkavälineisiin kiinnitetään lahjoittajaklubista kertova laatta.

- Meille on iso kunnia saada olla mukana Punainen sulka-hankkeessa ja  olemme enemmän kuin innoissamme päästessämme yhteistyöhön kanssanne, toteaa Lappset Group Oy:n aluemyyntipäällikkö Sari Anttila.

Kaikki  Lappset Group Oy:n leikkipaikkavälineet valmistetaan heidän omalla tehtaallaan Rovaniemellä suomalaisesta puusta ja suomalaisilla raaka-aineilla.

Lappset lähtee tukemaan leijonien leikkipaikkalahjoituksia siten, että he lupaavat tuleville lahjoitettaville Lions-leikkipaikkatuotteille ensimmäisen vuoden tarkastuksen ja huollon veloituksetta.

- Näin pääsemme opastamaan uuden omistajan tuotteen huoltoon, huomioitaviin asioihin leikkipaikkastandardin vaatimusten mukaisesti ja varmistamme tuotteelle hyvän ja leikkijöille turvallisen pitkän elinkaaren, Anttila vahvistaa.

Lappset Group Oy:n kautta klubit saavat myös hyviä vinkkejä siitä, miten lähestyä esimerkiksi kaupunkia lahjoitushankkeidemme kanssa. Leikkipaikkavälineiden asennus on huomattavasti kalliimpaa kuin itse välineet, joten asennustyö kannattaa neuvotella kaupunkien osuudeksi yhteishankkeissa. Tarkempaa tietoa saadaan yhteistyön edetessä.

Jo viidellätuhannella eurolla saa monta leikkivälinettä erilaisista keinuista liukumäkeen sisältävän paketin, sen asennustöiden hinta on tuplasti kalliimpi..

Punainen sulka- keräyksen tuotoista 25 prosenttia palautuu klubeille käytettäväksi omaan toimintaan alueen lasten ja nuorten hyväksi. Tätä rahaa voi käyttää myös leikkivälineiden hankintaan.

TL

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin