100-vuotisjuhla näkyi Tampereella

Tampereella vietetty Punainen Sulka –avajaisjuhla oli samalla myös osa Lions-toiminnan 100-vuotisjuhlan avausta. 100-vuotisjuhlatoimikunta on ilmoittanut Punainen Sulka –keräyksen Suomi 100 ohjelmaan ja se on hyväksytty yhdeksi kansalliseksi ohjelmahankkeeksi.

- Mikä onkaan parempi tapa juhlia järjestömme 100-vuotista taivalta maassamme, kuin toteuttaa Punainen Sulka –keräys 10 vuoden tauon jälkeen, totesi Lions-toiminnan 100-vuotisjuhlien Suomen koordinaattorina toimiva Heimo Potinkara.

- Kuten tiedämme, vuosi 2017 on meille leijonille monella tapaa merkittävä vuosi. Kansainvälinen Lions-järjestö täyttää 100 vuotta kesäkuun 7. Päivä 2017. Suomi viettää samana vuonna itsenäisyytensä 100-vuotisjuhlavuotta.  Odotettavissa on monenlaista juhlaa ja tapahtumaa, Potinkara kertoi.

LCI 100 vuotta juhlatoimikunnan puheenjohtajana toimiva Heimo Potinkara muistutti myös, että kansainvälinen järjestömme on asettanut yhdeksi juhlavuoden tavoitteeksi, että lionit palvelevat maailmanlaajuisesti 100 miljoonaa ihmistä neljän vuoden aikana. Haaste alkoi 1.7.2014 ja päättyy 30.6.2018.

Kuvat: Teija Loponen

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin