Marco Bjurströmistä ensimmäinen valtakunnallinen Hyväntekijä

Suomen Lions-liiton viime kauden puheenjohtaja Tuomo Holopainen ja pääsihteeri Maarit Kuikka palkitsivat ja kukittivat Liiton ensimmäisen Vuoden Hyväntekijän Markku Eskon ja hänen puolisonsa Pirkko Eskon.  Kuva Antti Tuomikoski.

Suomen Lions-liitto on valinnut ensimmäiseksi valtakunnalliseksi Hyväntekijäksi Marco Bjurströmin.

Bjurström on toiminut ”innostamisen ihmemiehenä” ja hyvän mielen tuottajana jo parinkymmen vuoden ajan, liitto perustelee.

Omista jäsenistään liitto valitsi Vuoden Hyväntekijäksi Lions Club Sastamala/Vammalan Markku Eskon. Hän ansaitsi tunnustuksen pitkäjänteisestä ja monipuolisesta vapaaehtoistyöstään paikkakunnan palvelutalon asukkaiden hyväksi.

Valinnat julkistettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa vietettävänä Hyvän Päivänä 8.10.2015 Lions-talossa Helsingin Malmilla.

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin