Hyvän Päivä

Hyvän Päivän hemmottelua vanhuksille.

Joka vuosi lokakuun 8. päivää vietetään Suomessa lionstoiminnan Hyvän Päivänä. Teemapäivän tarkoituksena on tehdä tunnetuksi paikallista lionstoimintaa ja kertoa klubien monista tavoista tehdä hyvää.

Suomen Lions-liitto julkistaa vuosittain Hyvän Päivänä valtakunnallisen Vuoden Hyväntekijän sekä omista joukoistaan Lionien Vuoden Hyväntekijän.

Vapaaehtoistyöllä lionit täydentävät yhteiskunnan peruspalveluja antamalla apua kohteisiin, jotka jäävät julkisin varoin hoitamatta. Tämä voi olla joillekin ryhmille tai yksilöille hyvinkin merkittävää.

Vahva halu auttaa

Lioneita yhdistää vahva halu auttaa paikallisesti. Lionsklubit kokoavat monenlaista ammatillista osaamista ja voivat toimia paikkakuntansa hyvinvointia tukevina ajatuspajoina. Kotiseutunsa auttamisen lisäksi lionit osallistuvat palkatta myös kansallisiin ja kansainvälisiin avustusprojekteihin. Lionstoiminta on iloista yhdessä tekemistä, joka tuottaa hyvää mieltä kaikille.

Lionien tehokkuus ja luotettavuus varainhankinnassa vahvistavat vapaaehtoisen auttamisen mahdollisuuksia. Keräysten tuotto välttämättömien keräyskulujen jälkeen käytetään kokonaan avustuskohteisiin.  Avun kohdentamisessa ja ohjaamisessa tarvitsijoille tehdään hyvää yhteistyötä muiden kansalaisjärjestöjen ja organisaatioiden kanssa.

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin