Edellinen taso
Nuorisonvaihto

Klubin 20-vuotisjuhla
19.05.2001
Kassaroiden 20-vuotisjuhlia pidettiin arvokkaissa merkeissä Siilinjärven Metsäoppilaitoksen juhlasalissa. Läsnä oli noin 50 henkeä Lions-veljiä, heidän puolisoitaan sekä kutsuvieraita.
Klubin presidentti Risto Ryynänen lausui tervetuliaissanat.
Aulis Seppäselle luovutettiin Leijona Ritari ansiomerkki asianmukaisine seremonioineen palkkiona aktiivisuudesta ja pitkäaikaisesta leijonatyöstä. Aulis on klubin perustajajäseniä ja toimi klubin ensimmäisenä presidenttinä 20 vuotta sitten.
Huugo Ruuskanen sai kunniamaininnan esimerkillisestä ja tärkeästä työstään palveluhakemiston julkaisemisessa ja Pekka Hirvoselle annettiin kunniamaininta esimerkillisestä, melkein sataprosenttisesta osallistumisesta kokouksiin ja toimintaan.
20, 15 ja 10 vuotismuistomerkein varustettu veliryhmä valmistautumassa kuvaukseen.
Piirikuvernööri Ismo Laine piti juhlapuheen kerraten Lionsien toimintaa ja tuoden esiin tämän päivän ongelmat saada aktiivisia henkilöitä mukaan toimintaan
Pitkäaikaiset yhteistyökumppanit, Siilinjärven musiikkiopistolaiset pitivät huolen välimusiikista. Samalla he olivat vastaanottamasta tietoa juhlalahjoituksesta, joka myönnettiin heille puoliviulun merkeissä.

Erilaisia lahjoituksia eri toimintoihin ja järjestöille luovutettiin juhlien merkeissä n. 50000 markan arvosta.

Juhlaväki katseli ja kuunteli hartaana päivän puheita ja odotteli juhlapäivällisen alkamista.
Välillä saatiin kuulla leppoisia sutkauksia ja kevyttä hanurimusiikkia yllätysnumerona.
Osa Torppavirta tarinoi madetansseista ja hauskuutti yleisöä tuttuun tapaansa.
Ladyt olivat jälleen järjestäneet arpajaiset ja onnetar suosi useita läsnäolijoita.