Etusivu   |   Historia   |  Jäsenet   |   Toiminta   |   Matkat

Puijo-stipendi
Wanha toimintasuunnitelma kaudelle v. 2010-11

Klubin toiminta

Klubin yhtenä tavoitteena on:

Kannustaa palvelunhaluisia henkilöitä epäitsekkääseen toimintaan kansallisella ja kansainvälisellä tasolla ilman henkilökohtaista taloudellista hyötyä.

Klubin aktiviteetilla hankintaan varoja, joita lahjoitetaan yleishyödyllisiin tarkoituksiin.

Palokunnan juhlien ja jäätanssien jälkeen klubimme kehitti tammimarkkina- ja vappuaktiviteetit. Niitä lähdettiin toteuttamaan jo parin toimintavuoden jälkeen. Näille aktiviteeteille on luotu toimintamallit, joita on saatujen kokemusten pohjalta pikku hiljaa hiottu. Olemme voineet suunnitella toimintaa luotettavalla ja varmalla pohjalla. Molemmat ovat olleet melko tuottoisia. Onnistumisen riski on jäänyt pääasiassa siihen, miten ilmojen haltija on ollut meille suosiollinen.

Tammimarkkinoilla broilerin reisien ja rintojen grillaaminen on vaatinut valtavan työpanoksen sekä veljiltä että ladyilta. Ilman tällaista yhteistoimintaa aktiviteetista ei olisi muodostunut niin tuottoisaa kuin se aivan viime vuosiin saakka on ollut. Vappuna toteutettu painonarvaus on puolestaan vaatinut paitsi tietysti melkoisen työpanoksen myös palkintojen hankinnan.

Alkuvuosien pääpalkinto, käytetty henkilöauto on viime vuosina vaihdettu udeksi soutuveneeksi. Mielenkiintoisimmat palkinnot tuttujen jäätelöpakkausten, kosmetiikan, paitojen ja muun tavaran ohella ovat olleet korvatutkimus, kirurgin tutkimus ja hampaan poisto! Olisikohan lahjoittajana ollut veljemme, josta riimiteltiin ” Ellei lähde leipä muusta, sen ottaa vaikka toisen suusta.”

Tärkeä osa toiminnassa on - ja on ollut - myös viihtyminen. Kun katselee vaikka matkakuvauksia niin voi todeta näiden velikultien osaavan viihtyä yhdessä.

LC Puijolta voi anoa avustusta!

LC Puijo on perinteisesti ohjannut toiminnallaan keräämänsä varat yleensä paikkakunnan nuorten hyväksi. Klubi jakaa vuosittain Puijo stipendin.