Toimintaa

TOIMINTAA

Klubitoiminta kallistuu loppuvuodelle.
Veljet ovat olleet kovasti aktiivisia ja tehneet talkoita mm raivaamalla hautausmaan ja maantien välisen peltoalueen.
21.11. on joulukonsertti Karstulan kirkossa ja siellä esiintyy Mikael Konttinen. Tämä tapahtuma on kaikkien kolmen karstulalaisen lions-klubin yhteistyö. Järjestelyvuorossa nyt LC Karstula Sirkat.

Toimintavuosi 2010-2011 aloitetaan 27.8 klubikeilauksella Täyskaato hallilla.

Kuukausikokoukset syyskuusta alkaen kuukauden kolmas tiistai Nätti-Jussissa. Hallitus kokoontuu viikkoa aikaisemmin.

HISTORIA

Lions Club Karstulan on perustettu 27. maaliskuuta 1956. Klubimme oli tuolloin vasta 56. Suomen perustettu Lions Club.

Kuluneet vuosikymmenet ovat täynnä toimintaa.
1960-luvulla keskityttiin ympäristön hoitamiseen. Sen jälkeen on järjestetty kirkon ulkovalaistus, rakennettu lapsille Leijonapuisto, retkeilyreitin varrelle taukomaja, partiolaisille partiomaja ja sauna sekä viety ja tuotu vaihto-oppilaita. Summassa vaan –tarinakirjat 1980-luvulla, Karstula Soi -äänitteet, Karstula-viirit ja monet muut tempaukset muistetaan leijonatoiminnan merkkipaaluina.

50-vuotisjuhlahankkeena maaliskuussa 2006 julkistettiin Kirkkovuorelle rakennettava näkötorni. Reilu viisikymppinen on vetreässä  kunnossa. Tornin vihkiäiset olivat nimittäin 28. kesäkuuta 2008.