Ajankohtaista


Alueen kehitys

Katselukiikarit ovat taas toiminnassa ja alueen valvontaa on parannettu. Toivottavasti paikat pysyvät jatkossakin kunnossa ja siisteinä.

 

Torni kylpee syysväreissään ja odottaa talvea

Ovet ovat kuitenkin edelleen avoinna kaikille kävijöille. Myös laavulla on kaksi tulisijaa käytettävissä ja kuivia polttopuita liiterissä.
Kaikki luonnosta pitävät kulkijat ovat tervetulleita, mutta muistakaa olla varovaisia, sillä nousupolulla ei ole talvikunnossapitoa!NÄKÖTORNIN VIHKIÄISIÄ VIETETTIIN LAUANTAINA 28.6.2008!

LC Karstulan suurhanke Kirkkovuoren näkötorni on edistynyt hyvää vauhtia. Näkötorni ympäristöineen valmis vieraita varten. Näkötornin vihkiäisiä vietettiin lauantai-iltana 28. kesäkuuta 2008.

YKSITYISET JA YRITYKSET VAHVANA TUKENA RAKENTAMISESSA

Yksityiset ihmiset ja yritykset ovat olleet merkittävässä roolissa tukemassa suurhankkeen toteutumista. Yksityiset saivat ostaa hirren 50 eurolla ja yritykset 200 eurolla. Ostamalla oman hirren yksityiset ihmiset ja yritykset olivatovat mukana rakentamassa ainutlaatuista tornia ja luontomatkailualuetta ja samalla kirjoittamassa Karstulan historiaa. Varsinainen keräys on päättynyt ja lahjoitukset tornin ja sen ympäristön rakentamiseen voi osoittaa tilille:

Tilin numero on 104930-109798 tai 511402-41620.