Tavataan Hyvän Päivänä Lahdessa

Hyvän Päivää vietetään tänä vuonna 8.10. Sibelius-talossa Lahdessa. Mukana ovat muun muassa muotitaiteilija Jukka Rintala ja laulaja Juha Tapio.

Hyvän Päivän tapahtumassa on luvassa upeaa ja monipuolista ohjelmaa kuten Jukka Rintalan asujen muotinäytös sekä pop up -myymälä.  Musiikista vastaa muun muassa Juha Tapio, Esa Ruuttunen ja Päivi Mäkinen.

Ohjelmassa myös Valtakunnallisen Vuoden Hyväntekijän palkitseminen, Punaisen Sulan päätösjuhla + leijonien keräämän PuSu-tuoton jakaminen sekä leijonien Hyvän teon tai hyväntekijän palkitseminen.

Varaa lippusi itsellesi ja ystävillesi ennakkoon osoitteesta heimo.potinkara(at)lions.fi.

Ehdota Vuoden Hyväntekijää

Juhlassa julkistetaan kuluvan vuoden valtakunnallinen Vuoden Hyväntekijä. Tunnustuksen jakaa viime vuoden hyväntekijä, laulaja-lauluntekijä Juha Tapio, joka on toiminut merkittävänä julkisena tukena Punainen Sulka 2017 -kampanjassa.

Samoin Lahdessa palkitaan leijonien oma vuoden Hyvä teko tai Vuoden hyväntekijä. Näitä ehdotuksia vastaanotetaan 11.6. mennessä joko postitse liiton toimistoon tai sähköpostilla viestinta(at)lions.fi.

Ehdotuksessa tulee ilmetä palkittavan nimi ja ehdotus perusteluineen, aktiviteetin tai projektin nimi, tekijät, kohderyhmä, kuvaus toiminnasta sekä sen vaikutuksista. Ehdotuskirjeen loppuun ehdottajan nimi tai ehdottajaklubin nimi yhdyshenkilön yhteystietoineen. Myös voittajaehdotuksen tehnyt saa palkinnon.

Hyvän Päivä -esite, pdf-tiedosto

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin