Rauhanjulistekilpailun paketit ovat tilattavissa

Kauden 2016-2017 yksi kunniapalkinnon voittajista oli 12-vuotias Zi Ye Kiinasta.

Viimeisen 30 vuoden aikana lionsklubit eri puolilla maailmaa ovat sponsoroineet lioninen kansainvälisiä rauhanjulistekilpailuita paikallisissa kouluissa ja nuorisoryhmissä. Kilpailu kannustaa nuoria ympäri maailmaa ilmaisemaan näkemyksiään rauhasta.

30 juhlavuoden kunniaksi kilpailupaketin ulkoasua on uudistettu ja rohkaistu jokaista lionsklubia sponsoroimaan rauhanjulistekilpailua ja työskentelemään paikkakuntansa nuorten kanssa.

Kauden 2017–2018 rauhanjulistekilpailun teema on Rauhan tulevaisuus. Kilpailuun voivat osallistua nuoret, jotka ovat 11-13-vuotiaita 15.11.2017.

Lionsklubit voivat sponsoroida taidekilpailun lapsille paikallisissa kouluissa tai järjestäytyneissä nuorisoryhmissä.

Lionien kansainvälisen rauhanjulistekilpailun sponsoroinnista kiinnostuneet lionsklubit voivat tilata rauhanjulistekilpailun kilpailupaketin. Tilausaika päättyy 1.10.2017. Lionsklubien on hankittava yksi paketti jokaista sponsoroitua kilpailua kohden.

Paketin sisältö:

* Virallinen klubikilpailuopas ja säännöt

* Virallinen koulun tai nuorisoryhmän kilpailuopas ja säännöt

* Osanottoesitettä saa kopioida ja antaa osanottajille kotiin vietäväksi.

* Tarra kiinnitetään voittojulisteen kääntöpuolelle.

* Todistukset kilpailun voittajalle ja koulu- tai nuorisoryhmälle.

Pakettia saa tilattua .

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin