Punaisen Sulan ja Kuopion Palloseuran yhteistyö jatkuu

Suomalainen kärkipelaaja Solomon Duah (23) on Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkueen uusin sopimuspelaaja.Viime kaudella Punainen Sulka-kampanja ja Veikkausliigaa pelaava Kuopion Palloseura tekivät sopimuksen yhteistyöstä.
KuPS:n pelaajat luovuttivat jokaisen pelin alussa Punainen Sulka-viirin vastustajajoukkueelle, ja he haastoivat tekemään yhteistyötä oman paikkakunnan leijonien kanssa.

Tammikuussa 2017 Kuopion Palloseurasta otettiin yhteyttä uuden sopimuksen merkeissä. Seurassa todettiin Punaisen Sulan olevan erinomaisella tavalla Suomen nuorten asialla, ja aloite solmia uusi sopimus syntyi KuPS:n puolelta.

Saatuaan tästä tiedon Punaisen Sulan toimikunta hyväksyi yksimielisesti yhteistyötarjouksen. Sopimus lisää Punaisen Sulan valtakunnallista näkyvyyttä, ja se auttaa myös Kuopion leijonia heidän omissa aktiviteeteissaan.

• Punainen Sulka:
  • KuPS: