Punainen Sulka -keräyksen päätösjuhla Hyvän Päivänä

Hyvän Päivän -juhla 8.10 Lahden Sibeliustalolla on samalla myös Punaisen Sulan päätösjuhla, jossa muistetaan myös kaikkia niitä klubeja ja lioneita, jotka osallistuivat tämänkertaiseen keräykseen.

Hyvän Päivän -juhlassa julkistetaan perinteisesti myös kuluvan vuoden valtakunnallinen Vuoden Hyväntekijä sekä palkitaan lionien oma Vuoden Hyväntekijä. Valtakunnallisen tunnustuksen jakaa viime vuoden hyväntekijä, laulaja-lauluntekijä Juha Tapio, joka on toiminut merkittävänä julkisena tukena Punainen Sulka 2017 -kampanjassa.

Tarjolla on myös monipuolista ohjelmaa. Juhlassa esiintyvät muun muassa sulkalähettiläät Juha Tapio, Esa Ruuttunen ja Päivi Mäkinen. Mukana ovat myös olympiavoittajat Sami Jauhojärvi ja Toni Piispanen sekä 22-vuotias taikuri Eetu Lampi.

Suomessa vieraileva LCIF:n puheenjohtaja Bob Corlew osallistuu myös tilaisuuteen.

Ovet avautuvat yleisölle klo 12 ja sulkeutuvat klo 20

Buffet-lounas on tarjolla klo 12 – 14.30
Jukka Rintalan muotishow Metsähallissa klo 13 – 14
PuSu-palkintojen jakoa Metsähallissa klo 14 – 14.30
Arpojen myyntiä Metsähallissa klo 12.30 – 15 & väliajalla
Rintalan Pop Up –myymälä Metsähallissa klo 12 – 18
Baari auki Metsähallissa klo 12 – 15 & väliaika & 18
Pääjuhla isossa salissa klo 15 – 18, sisältää noin ½ h väliajan

Paikkojen varaus

Lähetä sähköpostilla heimo.potinkara(at)lions.fi yhteystietosi ja haluamasi paikkalippujen määrä sekä tiedot buffet-lounaalle osallistumisesta (ruokailijoiden määrä, erityisruokavaliot). Heimo vastaa sähköpostilla lähettämällä pankkitilin numeron, viitenumeron ja maksettavan summan: paikkalippujen määrä x 20 € + postimaksu 2 €. Kun olet maksanut maksun, Heimo vahvistaa paikat ja postittaa liput. Lähellä ko. päivää varatut liput saa ovelta.

Kuva: Sami Lettojärvi

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin