Ostamalla kisaliput täältä tuet Punaista Sulkaa

Lahdessa järjestetään 22.2. - 5.3.2017 hiihdon  MM-kilpailut seitsemännen kerran.
Ensi keväänä tapahtumassa yhdistyvät kilpailujen huippujännitys sekä viihdekokemus. Kilpailujen rinnalla tango on nimittäin vahvasti mukana. Sen mahdollistaa yhteistyö Seinäjoen Tangomarkkinoiden kanssa.

- Kisojen pääsylipun hintaan kuuluvan Latutangokonsertin lisäksi Suurhallissa tanssitaan joka päivä Tangokuninkaallisten tahdittamia päivämonotangoja, ja kisa-alueella tanssiryhmät tanssittavat yleisöä lämpimäksi Ladidaa –kisatangon askelin, kisojen markkinointijohtaja Esa-Pekka Nykänen kertoo.

Kannattaa siis osallistua Lahden MM-kisoihin yhtä hyvin hiihdon kuin musiikinkin vuoksi!  Ja kisalippu kannattaa ostaa Punaisen Sulan sivuilta, sillä jokaisesta sen kautta ostetusta lipusta Punainen Sulka saa 15%, jolla tukea nuorten hyvää elämää.

Linkki lipun ostoon:

Vinkki: klubisi voi vuokrata vaikka bussin ja tehdä päivän kisamatkan, nauttia hiihdosta, musiikista, tangosta…

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin