OP yhteistyöhön Punaisen Sulan kanssa

Suomen Lions-liitto ja OP (osuuspankit) ovat sopineet yhteisestä kampanjapäivästä, jonka tuotto ohjataan Punainen Sulka -keräykseen. Kampanjapäivä on keskiviikko 26.4.2017.

Kampanjapäivä on osa OPn HIIOP-ohjelmaa, jossa pankki on luvannut lahjoittaa 100 työvuotta vapaaehtoistyötä 100 vuotta täyttävälle itsenäiselle Suomelle.

Punaisessa Sulassa tämä tarkoittaa vapaaehtoisten OPlaisten apua lionsklubeille kampanjan loppukirin varainkeräyksessä.

HIIOP100:ssa jokainen OPlainen voi käyttää päivän työaikaa valitsemaansa vapaaehtoistoimintaan vuoden 2017 aikana. Tämä vastaa noin puolta OPn tavoittelemasta sadasta henkilötyövuodesta. Loput sadasta vuodesta kerätään kutsumalla kaikki suomalaiset mukaan lahjoittamaan vaikka päivän hyvää suomalaiseen vapaaehtoistyöhön.

Yhteistyöstä kampanjapäivänä sopivat paikallinen osuuspankki ja lionsklubi(t) keskenään. Yhteyden ottaja voi olla paikallinen lionsklubi tai osuuspankki. Hiiop verkkosivusto on yhteinen foorumi, johon klubit ja OPlaiset kirjaavat yhteisen kampanjatyönsä.

Klubit ja piirit ovat saaneet ohjeen yhteistyön toteutuksesta maaliskuussa 2017.

Harri Ala-Kulju
Punainen Sulka 2017 viestintävastaava