Lions postimerkki myyntiin 20.1.2017

Lions-järjestö täyttää 100 vuotta ja järjestömme tekemää hyväntekeväisyystoimintaa kunnioitetaan kahden kotimaan 1.luokan arvoisen ikimerkin pienoisarkilla.

Lions postimerkin myynti alkaa 20.1.2017. Postimerkkien ensipäiväntilaisuus järjestetään 20.1. kello 13-17 Postimuseossa Tampereella museokeskus Vapriikissa.

Tilaisuudessa on myynnissä uusia postimerkkejä, ensipäivänkuoria ja muita postimerkkituotteita sekä mahdollisuus saada lähetyksiin ensipäivänleimoja.

Ensipäivänkuoria leimoineen voi tilata myös verkkokaupasta . Tutustu

Postimerkin on suunnitellut Klaus Welp. Merkkejä ideoidessaan Welp tutustui lionstoimintaan liiton toimistossa tutkien vanhoja lehtiä ja muuta historiamateriaalia. Hän päätyi ikuistamaan merkkeihin kansainvälisen järjestön pinssejä ympäri maailman. Lions-merkkien painos on 100.000 pienoisarkkia.

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin