Lions-arpojen päävoitto meni Lievestuoreelle

Lions-arpajaisten päävoittopalkinnon Ford Fiesta henkilöauton voitti lievestuorelainen Reijo Koivuniemi. Arvonta suoritettiin perjantaina 5.2.2017 Lounais-Suomen maistraatissa Turussa.

Reijo Koivuniemi oli erittäin onnellinen tiedon saatuaan. Hän on LC Lievestuoreen viime syksyllä klubiin liittynyt uusi jäsen, joten Lions-jäsenyys alkoi hänellä nyt perin onnekkaasti.

Reijo oli ostanut arpamyynnin loppupuolella kolme arpaa ja oli viimeisimpinä mahdollisina päivinä muistanut rekisteröidä arpansa, joista onnetar sitten valitsi yhden hänen arvoistaan autovoittoarvaksi.

Onnea siis uudelle jäsenelle ja kiitokset koko Lievestuoreen klubille, että olivat aktiivisesti mukana Lions-arpa aktiviteetissa. Ford Fiesta henkilöauto löytää siis tiensä tuoreelle leijonalle G-piiriin.

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin