LION-lehden juhlanumero ilmestyi verkkolehtenä

LION-lehden numero 3 on julkaistu verkkolehtenä osoitteessa www.lions.fi/lionlehti. LION-lehti on ollut ennenkin kotisivuilla pdf-tiedostona ja vuoden alusta tauon jälkeen myös selattavana näköislehtenä näytölläsi.

Numerosta 2/17 alkaen lehden jutut ovat luettavissa lisäksi omana verkkojulkaisunaan.

Verkkojulkaisu on erinäköinen kuin painettu lehti ja kotisivulla ollut näköislehti. Se mukautuu näköislehteä paremmin eri alustoille ja erikokoisille näytöille. Sisältö on sama kuin painetussa lehdessä.

Julkaisualusta on yhteinen kaikille eri maiden LION-lehdille. LION-lehdet siirretään päämajassa yhtenäiselle julkaisualustalle painetun lehden pdf-tiedostosta. Lehtien kotimaiset toimitukset tekevät korjaukset ja lehden editoinnin.

Siirtyminen verkkojulkaisuun tapahtuu tämän vuoden aikana asteittain eri maissa.

Tämän vuoden aikana lehti ilmestyy sekä printtinä että verkkojulkaisuna. Ensi vuoden alusta LION-lehden kaksi numeroa kuudesta on tarkoitus ilmestyä vain verkkojulkaisuna.

Käy tutustumassa . Lehti löytyy osoitteesta www.lions.fi/lionlehti.

Anna-Kaisa Jansson

LION-lehden päätoimittaja