LCIF:n pj. Bob Corlew vieraili Suomessa

Viime kauden kansainvälinen presidentti ja tämän kauden LCIF-puheenjohtaja Bob Corlew vieraili Suomessa 6. – 9.10.2017.

Corlew osallistui lauantaina 7.10. LCIF-koordinaattoreiden koulutukseen Sokos Hotelli Vantaalla.

Seuraava päivä käynnistyi tutustumisella C-piirin Järvenpään lionsklubien ja leoklubin perinneprojektiin Auerkulman perhetukikeskuksessa.

Sunnuntaina Corlew osallistui myös Sibeliustalossa pidettyyn Hyvän Päivän -juhlaan. Corlew kertoi haastattelemaan tulleelle Etelä-Suomen Sanomille muun muassa lionstoiminnasta ja jäsenkehityksestä maailmassa.

Maanantaina 9.10.2017 Corlew oli N-piirin vieraana.  Tutustumiskohteena oli ensiksi Näkövammaisten liiton Iiris-keskus.

Vierailupäivän päätteeksi oikeusministeri Antti Häkkänen otti Corlewin vastaan. Bob Corlew toimii USA:ssa Tennesseen osavaltion kanslerina ja hän on myös yliopistossa lakitieteen professori

Oikeusministerin tapaamisessa olivat myös vierailun isännät, kansainvälinen johtaja (ID) Markus Flaaming ja entinen kansainvälinen johtaja (PID) Jouko Ruissalo.

Kuva: Ari Rehnfors

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin