Kuhmossa tehtiin luottamushenkilövalintoja

Kuvernöörineuvosto teki Kuhmon kokouksessaan 25.2. henkilövalintoja toimialan puheenjohtajiksi seuraavalle kolmivuotiskaudelle 2017‒2020.

Viestintätoimialan puheenjohtajaksi (MDC) ja liiton viestintäjohtajaksi kuvernöörineuvosto valitsi lion Teija Loposen, LC Helsinki/Malmittaret (107-N).

Palvelutoimialan puheenjohtajaksi (MDC) kuvernöörineuvosto valitsi MD-YC Jukka Isotalon, LC Oulu/Raatti (107-I).

Varainhankintatoimialan puheenjohtajaksi (MDC) kuvernöörineuvosto valitsi DG Reijo Lummen, LC Tampere/Ruotu (107-E).

Kuvernöörineuvosto valitsi liiton nuorisoleiri- ja ‑vaihtojohtajaksi (YCED) 2017 – 2020 IPDG Ari Lindellin, LC Loimaa/Tähkä (107-A).

Leojohtajaksi (LeoD) kuvernöörineuvosto valitsi IPDG Kari Eväsojan, LC Helsinki/Malminkartano (107-B).

Orkester Norden -vastuuhenkilöksi 2017 – 2020 kuvernöörineuvosto valitsi IPDG Erkki Voutilaisen, LC Valkeakoski (107-E).

Kuva: Heikki Hemmilä

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin