IhaNaiset-tapahtuma oli onnistunut

Kuva: PDG Matti Mälkiä. Aukeaa isona klikkaamalla.

Perinteinen IhaNaisten risteily vaihdettiin tällä kaudella LC Posion 27.-28.5. toteuttamaan Posion tapahtumaan. Teema oli Hyvinvointia luonnosta. Kauimmaiset osallistujat tulivat Vantaalta.

Suunnitelma Riisitunturi-retkestä vaihtui myöhäisen kevään vuoksi Auttikönkääseen ja patikointiretkeen sen lähimaastossa. Mainio vaihtoehto sekin! Illalla moni rentoutti lihaksia rantasaunan löylyissä. Viimeisenä yhteinen herkullinen illallinen ja mukavaa rupattelua.

Sunnuntaiaamuna liiton jäsenjohtaja Jukka Kärkkäisen ja liiton jäsentoimikunnan perhe- ja naisjäsenasiantuntija Pirkko Vihavaisen esitysten ja maittavan lounaan jälkeen tutustuttiin Anu Pentikin vaikuttavaan Taivas ja maa -näyttelyyn Pentikin mäellä. Anu Pentik itse esitteli näyttelyn. Lopuksi tietysti poikettiin museoon ja myymälään. Yksi ja toinen tuli ulos - ei tyhjin käsin - vaan isomman tai pienemmän kassin kanssa.

Tapahtuma oli todella onnistunut. Kuusikymmentä osallistujaa vaikuttivat tyytyväisiltä. Tällä kertaa Pohjois-Suomen leijonien matka oli lyhyempi. Se oli tasapuolisuuden vuoksi tarkoitus. Pääosa olikin L- ja I-piireistä.

Tarkoitus on, että tapahtuma kiertää tulevina vuosina eri puolilla Suomea. Samalla tutustutaan paikkakuntien mielenkiintoisiin kohteisiin. Seuraava järjestetään Etelä-Suomessa. Myöhemmin kerrotaan, millä paikkakunnalla. Pallo on jo heitetty. Paikalliset leijonat hoitavat järjestelyt.

IhaNaiset kiittävät LC Posion leijonia sekä L-piirin kuvernööriparia tapahtuman erinomaisista järjestelyistä sekä tapahtuman leppoisasta luonteesta.

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin