Hyvän Päivän ohjelmassa menestystarinoita

Lahden Sibeliustalossa juhlitaan 8.10. Lions-liiton Hyvän Päivää nimekkäässä seurassa.

Lavalla nähdään niin huippu-urheilijoita, huippuartisteja kuin Suomen merkittävimpien nuorisotyötä tekevien järjestöjen edustajia.

Juhlassa kuullaan muun muassa Toni Piispasen mahtava menestystarina sisukkuudesta. Piispanen halvaantui Lahdessa vuonna 1993 kamppailulajien näytöksessä karate-esitykseen kuuluneen voltin epäonnistuttua. Kaksi vuotta halvaantumisensa jälkeen hän alkoi harrastaa pyörätuolirugbya nousten Suomen maajoukkueen kapteeniksi. Rugbystä hän siirtyi sprinttikelaukseen. Loppu onkin hyvässä muistissa: Piispanen on saavuttanut niin MM-pronssia, hopeaa kuin kultaakin useaan otteeseen sekä 100 metrin kultaa Lontoon paralympialaisissa ja vuoden 2017 MM-kisoissa Lontoossa jälleen hopeaa.
Hyvän Päivän tapahtumassa on luvassa muutakin upeaa ja monipuolista ohjelmaa kuten Jukka Rintalan asujen muotinäytös sekä Pop Up -myymälä.  Musiikista vastaavat muun muassa Juha TapioEsa Ruuttunen ja Päivi Mäkinen.

Juhlassa julkistetaan kuluvan vuoden valtakunnallinen Vuoden Hyväntekijä. Tunnustuksen jakaa viime vuoden hyväntekijä, laulaja-lauluntekijä Juha Tapio, joka on toiminut merkittävänä julkisena tukena Punainen Sulka 2017 -kampanjassa.

Samoin Lahdessa palkitaan leijonien oma vuoden Hyvä teko tai Vuoden hyväntekijä.

Liput 20 e sähköpostitilauksella heimo.potinkara(at)lions.fi. Ilmoita viestissä yhteystiedot ja lippumäärä. Saat vastauksena pankkitilin numeron, viitenumeron ja maksettavan summan, postimaksu 2 e/tilaus. Liput postitetaan maksun saavuttua. Lippuja saa myös Lippupisteen kautta kympin kalliimmalla.

Teija Loponen

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin