Suomen Lions-liitto ry

AjankohtaistaOstamalla kisaliput täältä tuet Punaista Sulkaa

Lahden MM-kisojen liput kannattaa ostaa nyt Punaisen Sulan sivujen kautta, sillä jokaisesta sen kautta ostetusta lipusta Punainen Sulka saa 15%, jolla tukea nuorten hyvää elämää.


Lue lisää


Yrittäjä Esa Niemi on Punainen Sulka -lähettiläs

Sulkalähettiläät ovat henkilöitä, jotka haluavat osaltaan tukea Suomen nuoria itsenäisyyteen. Sen he tekevät osallistumalla Punainen Sulka -kampanjaan oman alansa ammattilaisina. On niin monta tapaa tehdä hyvää...


Lue lisää


Lions-arpojen päävoitto meni Lievestuoreelle

Lions-arpajaisten päävoittopalkinnon Ford Fiesta henkilöauton voitti lievestuorelainen Reijo Koivuniemi. Arvonta suoritettiin perjantaina 5.2.2017 Lounais-Suomen maistraatissa Turussa.


Lue lisää


Taiteilija Päivi Mäkinen tukee nuoria esittämällä Édith Piafin chansoneja

Siinä on jotakin taianomaista, kun Päivi Mäkinen ilmaantuu teatterin lavalle kuin tyhjästä. Tai pyrähtää yllättäen tulipunaisessa asussaan teatteriravintolan pöytien väliin. Tai astuu arvokkaasti kirkon alttarin eteen aloittaakseen Édith Piafin tarinan kertomisen tämän laulujen kautta.


Lue lisää


Punaisen Sulan ja Kuopion Palloseuran yhteistyö jatkuu

Viime kaudella Punainen Sulka-kampanja ja Veikkausliigaa pelaava Kuopion Palloseura tekivät sopimuksen yhteistyöstä.


Lue lisää


Lions Quest osallistui kasvatusalan ammattilaisten Educa-messuille

Lions Quest - elämisentaitoja oli taas hyvin esillä Educa-messuilla 27.-28.1.2017. Educa on maan johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa.


Lue lisää


Philomela-kuoro on mukana Punainen Sulka -kampanjassa

Me Philomelassa uskomme yhdessä tekemisen ja musiikin parantavaan voimaan ja haluamme olla mukana kannustamassa nuoria musiikin ja taiteen pariin.


Lue lisää


Lions postimerkki myyntiin 20.1.2017

Lions-järjestö täyttää 100 vuotta ja järjestömme tekemää hyväntekeväisyystoimintaa kunnioitetaan kahden kotimaan 1.luokan arvoisen ikimerkin pienoisarkilla.


Lue lisää


Euroopan Lions Quest -väki kokoontui Hyvinkäällä ja Helsingissä

Miten paljon tarjottavaa Lions-liikkeellä onkaan ympäröivälle yhteiskunnalle! Tämä nousi mieleen, kun seurasi Lions Quest -väen Euroopan tapaamista (Lions Quest Europa Meeting, LQEM ) Hyvinkäällä ja Helsingissä 12.–15.1.2017.


Lue lisää


Jääkiekon SM-liiga on mukana Punaisessa Sulassa

Liiga on mukana Punainen Sulka -keräyksessä, jonka teemana on


Lue lisää


Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin